Fittings voor stellingen

Eenvoudige fitting voor buis van 1 1/2 duim (48,3 mm) DIN 2440. Lichaam in gesmeed staal en clips in gietstaal, dikte 5 mm. De stalen hoogresistente bouten zorgen voor een snel en veilig gebruik. Afwerking: vercadmiumd. Overeenkomstig met BS 1139 1982. Gewicht 0,95 kg.

Eenvoudige fitting stelling

Gelede fitting voor buis van 1 1/2 duim (48,3 mm) DIN 2440. Lichaam in gesmeed staal en clips in gietstaal, dikte 5 mm. De spil is gemaakt van staal met een diameter van 18 mm. De stalen hoogresistente bouten zorgen voor een snel en veilig gebruik. Afwerking: vercadmiumd. Overeenkomstig met BS 1139 1982. Gewicht 1,06 kg.

Gelede fitting stellingen

U bent op zoek naar een buizenstelling of naar materialen voor het opbouwen van een stelling?

Delrez & Lourtie N.V. heeft professionele, innoverende en creatieve oplossingen voor ondernemingen die op zoek zijn naar materialen voor het eenvoudig en prijsvriendelijk opbouwen van steigerconstructies.

Dankzij onze {fittings voor stellingen} monteert en demonteert u eenvoudig en snel professionele steigerconstructies in staal of aluminium.

steiger stellingen
LEVERING

U kunt in België, Frankrijk en Luxemburg een beroep doen op onze professionele montageservice.

MONTAGE

Bovendien kunt u in België, Frankrijk en Luxemburg een beroep doen op onze professionele montageservice.

Spoed offerte


Wij gebruiken of verwerken die persoonsgegevens die u aan ons meedeelt alleen om uw vragen te beantwoorden in overeenstemming met de reglementering inzake de wet op de bescherming van gegevens. De gegevens worden niet opgeslagen maar worden per mail naar het onderstaand adres gestuurd. Meer informatie.


Waarom kiezen voor Delrez & Lourtie?

Kiezen voor de materialen van Delrez & Lourtie is eerst en vooral kiezen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook voor een professionele service die aan uw verwachtingen beantwoordt.

Onze sterke punten:

Onze sterke punten:

  • U krijgt snel antwoord op al uw vragen.
  • We beschikken over aanzienlijke voorraden van alle maten van buizen en verbindingen voor een snelle levering.
  • Als u dat wenst kunt u uw bestelling on line doorgeven via onze website.
  • Bovendien kunt u in België, Frankrijk en Luxemburg een beroep doen op onze professionele montageservice.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van de materialen van Delrez & Lourtie!

Deze website gebruikt cookies om de werking van de website te optimaliseren en anonieme statistische gegevens te genereren. Meer informatie - Instellingen

X